Saturday, January 7, 2012

#95teser - Inbjudan 2.0

Vi är nu inne på den sjunde dagen av #95teser, och när dagen är slut så kommer vi att fira totalt trettiofem publicerade inlägg i serien. Och ungefär lika många eftertankar om den samtid vi lever i. Vilket är en fenomenal början på någonting som bara kommer att bli bättre medan det pågår.

Nu infinner sig förstås frågan från sidlinjen - hur göra för att gå med i det hela? Vad behöver en göra för att bli en del av samtalet?

Svaret är förstås - samtala!

Skriv någonting om dagens (vilken dag det än är) tes, publicera det, och låt någon av oss nittiofemmor veta att du är på gång, så är du redan e del av det hela. Simple as that.

Det finns ett antal sätt att diskret harkla sig in i diskussionen. Ett är att tagga en tweet med #95teser, ett är att skriva till sidan på ansiktsboken, ett annat att skriva till sidan på G+, och ett sista är att helt enkelt skriva en kommentar nedan. Här eller på vilket annat inlägg som helst.

Så om du känner för att komma igång - sätt igång! Det behövs inget tillstånd, inget godkännande och egentligen ingenting annat heller. Det enda som behövs är tanken att - aye, jag kan också.

Välkommen in i samtalet!

(:~~~~

Flattr this

No comments:

Post a Comment