Thursday, December 29, 2011

En #nystart för socialdemokratin

Det går inget bra för socialdemokratin. I alla fall inte om vi ska tro Netroots samlade tyckare i deras analyser av onådens år 2011, med alla negativa konnotationer det innebär. Det är Juholt dit, opinionsmätningar dit och på det hela taget väldigt mycket som inte gått åt rätt håll. Ens när det gått åt rätt håll, enligt belackarna.

Även om analysen om exakt vad som måste göras skljer sig åt mellan mina nätrotskollegor, så finns det ändå en gemensam utgångspunkt - nämligen att någonting måste göras. Nuvarande modus operandi är otillräckligt, organisationen måste reformeras och minst någon måste förändra det de gör i sin partivardag.

Drastiska förändringar, som synes.

Som ni kanske märkte i mitt föregående inlägg så sitter jag här i förberedelserna inför #95teser. Ett tre månader långt öppet seminarium om hur marknaden - för både företag, organisationer och politiska partier - förändrats och förändras i och med internets existens. Vilket onekligen passar bra just här och nu, med tanke på att, well, det bevisligen behövs förändring i förståelsen av samtiden, och än mer agerandet på samma förståelse.

Enligt mina kollegors egen analys.

Så därför vill jag passa på att bjuda in er nätrötter lite extra till denna öppna salong. Det krävs inga förkunskaper, inga meriter och inga särskilda tillstånd från ovan för att delta - bara ett öppet sinne och en känsla av att förändringen ligger i luften.

Så, vad säger ni, kära kollegor? Är ni redo att ta förändringens vindar i hornen och idka lite diskussion om den samtida politikens villkor i några månader?

Jag tror jag avslutar med tre av teserna. Bara för att markera vad det hela kommer att handla om när det väl kommer igång. Vi ses där!

23. Företag som försöker "positionera" sig själva behöver bemöda sig om att faktiskt inta en position. Och då helst om någonting som deras marknader faktiskt bryr sig om.
24. Att bombastiskt proklamera att "Vi är positionerade att bli den ledande leverantören av XYZ" räknas inte som att inta en position.
25. Företag behöver komma ner från sina elfenbenstorn  och prata med de människor de hoppas bygga relationer med.

Flattr this

1 comment:

 1. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
  Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
  Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  ReplyDelete