Friday, June 10, 2011

Några snabba blogguppdateringar

Några snabba, i all enkelhet.

Det ryktas att Blogger-bloggar numera ser väldigt mycket snyggare ut på mobila apparater numera. Eller, rättare, att de gör det om en säger åt dem att göra det i settings -> email&mobile. Värt ett försök.

Det mer än ryktas att Blogger numera ser väldigt mycket snyggare ut på mer stationära apparater numera. Det enkla sättet att se exakt hur är att trycka här. Det lite mer avancerade sättet är att gå in på vilken Bloggersida som helst (nästan) och lägga på ordet "view" efter det där sista snedstrecket.

Visst får det en att börja tycka att de här överdesignade layoutsen bloggare envisas med att använda är smått överdrivna, egentligen? Det är, dessutom, en enorm spark i baken när det gäller det här med att hitta bilder till varje inlägg.

Det, och att jag experimenterar lite med Linkwithin (aka de där bilderna du ser nedan). Vi får se hur väl det resonerar när den väl läst in fler inlägg.

På tal om bilder så har jag nu en blogg till under mitt bälte. Den kommer dock vara mer av en avlastningsplats än någonting annat. Ni kanske inte vet om det, men jag springer omkring något oerhört på Flickr, och hittar ibland bilder som jag vill men inte riktigt kan använda.

Men nu kan jag det. Och ni som vill vila ögonen från läsandet kan droppa in och bara titta en stund.

Så. Det var några snabba, mer eller mindre relevanta uppdateringar. Nu är det dags att jogga vidare i denna diskursiva djungel. Ingen vila, ingen ro. Hepp hepp!

Flattr this

2 comments:

  1. Tjoho. Tycker du ska ta en liten titt på blogglue jag skrev om på maloki.se ! <3

    ReplyDelete
  2. Hmm. Plötsligt får jag en bild för mitt inre öga om hur jag bildar bloggnätverk med mig själv. Om det bara krävs fem andra bloggar så borde det vara ett piece of cake. :D

    ReplyDelete