Sunday, June 27, 2010

Ett kort uppmärksammande

Ibland skriver jag långa saker. Ibland skriver jag korta. Idag är det dags för ett kort skriveri - ett kort uppmärksammande.

Det första att uppmärksammas är ett Livbåtsinlägg som jag fått nys om via Marie och Elis. Ett synnerligen läsvärt inlägg som är skrämmande aktuellt även i dessa valtider - särskilt i dessa valtider, där de parallella verkligheter vi lever i blir brutalt synliga.

Det andra är ett par nischade bloggar som kanske inte får den uppmärksamhet de behöver. Dels Kampanj, som är en ständig källa till inspiration och en något underskattad läsning rent generellt; dels Örebrobloggen, som alldeles nyss skrivit ett mästerligt inlägg om varför du som enskild individ är valrörelsens viktigaste beståndsdel; dels A6aktivism som, både trots och på grund av sin sporadiska uppdateringsfrekvens, behöver fler läsare; och till sist Tankefel, som kanske eller kanske inte behöver fler författare.

Det tredje är att det var länge sedan jag körde en postrockvideo helt okynnes, så nu gör jag det. Det gäller ju, som de konservativa säger, att hålla på traditionerna - särskilt som det är en video som synnerligen väl förklarar det här med den unga generationens mentalitet:

No comments:

Post a Comment