Friday, May 28, 2010

Bloggkärleksvecka, dag fem: Svensk myndighetskontroll

Det finns en blogg som jag blir extra glad över att se dyka upp antingen i min RSS eller på Live, och det är Svensk myndighetskontroll. Ni vet hur det är - den där känslan av att, aha, nu VET jag att det ligger någonting bra framför mig, och jag tänker inte skjuta upp det ens en millisekund längre. Gimme!

Ta bara en titt på rubrikerna från dessa inlägg från alldeles nyss: "Regeringens akilleshäl", "Jakten [på fildelare] ter sig grotesk och absurd," "Mörkret brer ut sig under tystnad - stäng Öresundsbron", samt "Vem står upp för demokrati och yttrandefrihet?". Se rubrikerna, läs inläggen, förstå varför jag viger en sjundedel av min bloggkärleksvecka till just denna blogg.

Du kommer inte att ångra dig. Du kommer kanske ha mindre tid över att läsa mina inlägg, men - ärs. Det är värt det. Helt klart.

3 comments:

 1. Myndighetskontroll är verkligen jävligt bra!

  ReplyDelete
 2. Jag gillar att just du kommenterade det här inlägget. Det är nostalgivärde på hög nivå. :)

  ReplyDelete
 3. Oj! Vad glad jag blir! Tack för dom vänliga orden, dom värmer ska du veta. Själv har jag just hittat din blogg och den for rakt in på min blogglista så uppenbarligen är kärleken besvarad....!! *S* ;-)

  Ha en fin söndag!

  Mvh

  Micke

  ReplyDelete