Sunday, May 30, 2010

Bloggkärleksvecka, dag sju: Lösgodis

I och med det här inlägget når vi slutet av veckan, men absolut inte slutet av antalet bloggar värda att uppmärksamma. Tänk så fattig vår ömma bloggosfär vore om den bara innehöll sju bra bloggare - men let's låta bli att tänka sådana nedstämda tankar. Lösgodis, I say!Först ut är förstås energiknippet Marie, som alltid tycks vara på plats för att fösa igång folk när saker och ting börjar slöa till lite för mycket. Vilket onekligen ibland behövs mer än annars.

Någon som kommit igång igen efter en stunds välförtjänt bloggpaus är den gode Göran borta på Livbåten. Nu är förstås Livbåten ett kollaborativt projekt, så låt oss ge även Marcus ett omnämnande.

Att kalla Emma en kollaboratör vore nog inte helt rättvisande, med tanke på ordets negativa klang. Dock är hen en av de mer positiva samarbetare som står att finna i denna vår bloggosfär.

En sfär är ju rund, precis som bokstaven Q. Detta till trots envisas Qeruiem för det mesta med att skriva både spikt och rakt.

Någon som har rakt hår är annars Hanna, som inte tvekar att ta till med hårda handskar när så behövs.

Nu skulle vissa vilja påpeka att Anna, Rick, HAX och Christian behövs, men det är bara delvis sant. De är ju trots allt bara fyra personer, och det behövs ju som bekant långt mer än fyra personer för att sparka igång en hel folkrörelse. Vi behöver ju dessutom Jacob, Emma, Anne, Olof och Anders. - och ett otal andra också, för den delen. Många nämnda, långt fler glömda.

Dock! Det går som bekant inte att samla allt gott i samma korg, och än mindre i samma blogginlägg. Jag får nu förklara bloggkärleksveckan över, tacka Magnus för en god idé och lunka vidare mot nya, hägrande horisonter. Och godispåsar, inte minst. -

3 comments:

 1. Bloggkärlek är helt klart en god gärning, jag tycker du ska låta världen veta hur god du är (och få lite gratis reklam för din grymma blog) ;) www.goda-garningar.se

  ReplyDelete
 2. tack för bloggkärlek. Det ger kraft energi samt att jag blir sporrad att jobba för pp och up
  jättetack
  hugs from
  piratmom

  ReplyDelete