Tuesday, February 16, 2010

Retorik, you say?

Olof har nu officiellt gått och tillkännagivit vår retoriksatsnings existens, och ber därför de av er som är intresserade, göteborgare och/eller intresserade göteborgare att anmäla sig till vår korta men ändå utbildning.

Om vi ska ta ett pathosargument för att komma dit så kan det nämnas att fika ingår (fika är gott); ett ethosargument är att jag är med och anordar (vilket är ett sätt att få hela den här bloggens auktoritet, om den nu har någon, att framstå som ett argument för att komma); ett logosargument är att retorik är fruktansvärt bra att kunna i alla situationer där kommunikation med andra människor ingår (dvs ungefär alla). Det erbjuds alltså gott fika, gott sällskap och god utbildning. Och allt detta för det facila priset av en anmälan och ett uppdykande innan seminariet sätter igång. Så varför tveka?

Now, det här är förstås ett piratinitiativ som främst är inriktat mot medlemmar av Piratpartiet, men vi ser det som så att en intresserad person som tar sig dit och tar till sig vilken god stämning vi har inom partiet är mer retoriskt effektiv än åtminstone sjuttiofem utdelade flygblad. Så om du känner att du sympatiserar med vad vi står för, men tvekar kring huruvida du vill engagera dig eller inte, så är det bara att smyga in en anmälan och sedan smyga in i gemenskapen.

Sedan får vi se vad som händer. Vem vet - kanske blir du en inofficiell mästare av fikabordspolitik efter detta?

3 comments:

  1. Halloe, lär GaySHa hur en lockar till sig folk?

    ReplyDelete
  2. Gott fika, gott folk och god utbildning? ;)

    ReplyDelete
  3. Alltså nu svarar du så där svävande igen.

    ReplyDelete