Friday, July 10, 2009

Små milstolpar

Många människor som har någon slags anknytning till den svenska högskolan blev antingen glada, ledsna eller förväntansfullt uppgivna av det besked som just kom. Det första antagningsbeskedet, det om huruvida en blivit antagen eller inte. Det var inte helt oväntat, men jag kom in på alla mina sextio poäng.

Det är förvisso inte överdrivet svårt att komma in när den ena kursen bokstavligen tar in alla behöriga som bemödar sig om att söka, och den andra är en programkurs, men ändå. Den första riktiga parallelläsarterminen, liksom.

Jag minns den här tiden för två år sedan. Jag hade av någon anledning prioriterat mina ansökningar fel, så det jag egentligen ville läsa blev struket till förmån för rättsvetenskap. Det blev förvisso en ytterst lärorik termin, men just där och då kände jag mig onekligen ganska korkad. -

Soe, hur gick det för er?

5 comments:

 1. jag kom in! xdxd
  iofs var det aldrig några tvivel men ändå tur eftersom jag redan har bostad i jönköping, som kräver att jag pluggar där :p

  ReplyDelete
 2. Jag kom in, of course.
  Nu är det bara lägenheten kvar.

  ReplyDelete
 3. Ooh. Den svenska högskolan har en admission rate på hela 100%, hittills. Enligt mina empiriska data. XD

  ReplyDelete
 4. Hej hej! Jag kom in också! Så vi syns på skolan i höst med.:D Vad hände förresten med cykelturen?:P Kram!

  ReplyDelete
 5. Yay! Inneness ftw. <3

  Well, först fick jag en insikt om att det kanske inte var en bra idé att gå direkt från dubbelarbete till extremsport, sen blev jag förkyld, och sen kom regnet. Irriterande, men sant. Snart så bär det iväg, dock. Med gott mod och friskt humör. c:

  ReplyDelete